Van den Hove, timmerfabriek en houthandel is de naam. Al dekt dit niet geheel de lading. Naast timmerfabriek en houthandel, waarin wij hout bewerken tot maatwerkproducten, leveren wij ook alle aanverwante producten. Wij zijn er voor opdrachten van bijvoorbeeld een enkele deur, tot uw hele woning.

Meer dan 4 generaties jong en gedreven...Geschiedenis

 

Het was Nicolaas Van den Hove, zoon van een wagenmaker, die in 1922 ons bedrijf inschreef in het register van de Kamer van Koophandel in Zuid Limburg. Ook hij was wagenmaker van beroep. Wagens maken we al lang niet meer. Het ambachtelijke karakter en de bijbehorende kennis zijn echter met trots van generatie op generatie doorgegeven; kenmerkend voor een familiebedrijf.

 

Daarbij zijn wij natuurlijk ook met de tijd meegegaan; een ruim opgezette werkplaats met onder meer computergestuurde machines en een eigen spuiterij staan tegenwoordig tot onze beschikking. Dit houdt in dat wij met computergestuurde precisie werken waar het kan en onze ambachtelijke vaardigheden toepassen waar het moet.

 

Wij meten in, vervaardigen naar wens en monteren. Inclusief levering en montage van aanverwante materialen, zoals glas en hardsteen. Zo houdt u alles in één hand.